• Snellestraat 8 5211 EN 's-Hertogenbosch
  • denbosch@kaldi.nl
  • 073 7855963
  • Snellestraat 8 5211 EN 's-Hertogenbosch
  • denbosch@kaldi.nl
  • 073 7855963

De lekkerste koffie, van de hoogste kwaliteit

Ben jij opzoek naar het lekkerste kopje koffie? Wil jij je dagelijkse koffiemomenten naar nieuwe hoogten tillen? Probeer dan eens de koffiebonen uit het ruime aanbod van Kaldi! Bestel eenvoudig en snel online koffiebonen via onze webshop. Met een paar klikken geniet jij thuis van ware barista-kwaliteit koffie. En het beste? We malen de bonen ook nog eens volledig gratis voor een zetmethode naar jouw keuze!

Koffie Zonder Cupzorgen

100% plant-based, 100% compostable, 100% Kaldi koffie, 100% Nespresso compatible

Maak jij je zorgen over de impact van plastic koffiecups op het milieu?

Maak de duurzame keuze met Kaldi's Plant-based, Compostable cups voor milieuvriendelijk genieten. Samen dragen we bij aan een schonere wereld!

De beste, verse thee

Met meer dan 50 theesoorten kun je voor elk moment van de dag de juiste thee bestellen. Het assortiment aan losse- en Chai tea zal alle theedrinkers zeer tevreden stemmen. Natuurlijk heeft Kaldi alle klassiekers in huis zoals Rooibos, Ceylon, Groene, Earl Grey, Darjeeling en zelfs Ice tea. Daarnaast biedt Kaldi ook theesoorten met een speciale werking zoals Anti-Stress en Avondmelange en bevatten sommige theeën stukjes gedroogd fruit of bijvoorbeeld zélfs popcorn.

Meest populaire espressomachines

Bij Kaldi vindt je de populairste espressomachines voor thuis en op de zaak. We hebben een zeer groot en uitgebreid aanbod (volautomaat en halfautomaat) espressomachines. Wij verkopen niet alleen, maar geven ook bijpassend advies! Bij Kaldi word je voor zowel thuis als voor op de zaak geadviseerd over koffiemachines, onderhoud en het toebehoren. Altijd eerlijk advies door experts. Voor onderhoud kun je altijd bij een Kaldi vestiging in de buurt terecht. In de Kaldi vestigingen staan verschillende koffiezetsystemen. In overleg demonstreren wij het apparaat voor je en bekijken we samen wat de beste espressomachine voor jou zal zijn. Alle zetsystemen kunnen thuis geleverd worden, vaak óók nog gratis thuisbezorgd.

Accesoires

Voor een uitgebreid assortiment aan accesoires voor uw (volautomaat en halfautomaat) espressomachine ben je bij ons aan het juiste adres. Ook kunnen wij adviseren wat je nog nodig hebt om jouw koffiebeleving naar een hoger niveau te brengen.

Koffiemachine reiniging

Het reinigen van jouw espressomachine zorgt voor een langere levensduur en voor een betere koffiesmaak. Bij ons vind je alle producten die je nodig hebt.